VABILO NA NOVINARSKO KONFERENCO – SPIN

Spoštovani predstavniki medijev,

v času širjenja novega korona virusa se je projekt SPIN-KRVS (Kohezijska regija Vzhodna Slovenija) izkazal kot učinkovita rešitev za ohranjanje zaposlitve ali hitrejše prehajanje oseb, ki so pred izgubo zaposlitve, v novo zaposlitev na trgu dela. SPIN s storitvami za razvoj kariere in usposabljanji omogoča celovito brezplačno podporo zaposlenim, katerih zaposlitev je ogrožena, da razvijajo veščine in kompetence prihodnosti, ki povečujejo zaposljivost in uspešnost zasedbe delovnih mest.

Vabimo vas, da se udeležite novinarske konference, ki bo v sredo, 14. oktobra 2020, ob 12.00 uri v Modri učilnici objekta Gaudeamus, Trg mladosti 7, Velenje.

Predstavili bomo rezultate in učinke projekta SPIN-KRVS, s poudarkom na zgodbah o uspehu, ki so se zgodile v času širjenja novega korona virusa.

Na novinarski konferenci bodo sodelovali:

  • Irena Kuntarič Hribar, direktorica Javnega štipendijskega, razvojnega, preživninskega in invalidskega sklada Republike Slovenije
  • predstavniki partnerjev projekta SPIN-KRVS: Selma Filipančič Jenko, vodja projekta SPIN-KRVS, mag. Sandra Bera, predstavnica vodilnega partnerja, mag. Franci Kotnik, direktor Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice in predstavnik delodajalcev in
  • Alenka Rumbak, direktorica OS Celje, Zavoda RS za zaposlovanje.

Sodelujoči bodo na konferenci sodelovali v živo ali preko videokonferenčnega klica. Na dogodku bodo predstavljeni video posnetki izjav mag. Alenke Brod, predstavnice strokovne organizacije partnerstva SPIN-KRVS, ge. Darje Gabron, vodje kadrovske službe iz podjetja Steklarna Rogaška, d. o. o., in ge. Maša Tamše, kadrovske specialistke iz podjetja Plastika Skaza, d. o. o. Predvajani bodo tudi foto utrinki in zvočni/video posnetki mnenj udeležencev preteklih usposabljanj SPIN.

Na dogodku boste prejeli USB-ključek z uradno izjavo prireditve, fotografijami in posnetki izjav strokovne javnosti ter udeležencev.

Novinarska konferenca bo trajala predvidoma 60 minut. Izvedena bo skladno s priporočili NIJZ za preprečevanje okužbe z novim korona virusom.

Prosimo, da potrdite svojo udeležbo na elektronski naslov franci.kotnik@gmail.com.

Vljudno vabljeni.

Ekipa SPIN

Leave a Comment