Poslovni bonton

Pridružite se nam na zanimivi dvodnevni delavnici POSLOVNI BONTON v Celju, kjer bomo iskali odgovore na številne dileme, ki se pojavljajo v poslovni praksi.

Kdo prvi poda roko pri rokovanju? Kako je s pozdravljanjem v času širjenja korona virusa? Kako se obnašati na poslovnem kosilu? Ali lahko mlajša oseba ponudi starejši tikanje? Kdo gre prvi po stopnicah gor, kdo dol? Kdaj je na poslovnem kosilu pravi trenutek za pozdravni nagovor?

Odgovore na zgornja vprašanja poznajo le tisti, ki obvladajo poslovni bonton. Ta ima velik pomen v poslovnem svetu, saj predstavlja niz nepisanih pravil, ki veljajo za posameznika, posamezne situacije in odnose. V poslovnem svetu pa so ravno odnosi, ki jih gradite so tisti, ki so ključni za uspeh. Vzpostavitev dobrega odnosa je ključen tako pri pridobivanju novih strank, komunikaciji s šefom, sklepanju novega posla, kot napredovanju na svoji poklicni poti.

Veliko odgovorov in praktičnih nasvetov boste dobili na dvodnevni komunikacijski delavnici POSLOVNI BONTON, kjer bomo spoznali pravila obnašanja v različnih okoljih, s poudarkom na pravilnem obnašanju v poslovnem svetu ter odpravili številne dileme iz prakse.

Delavnica se bo izvedla 7. in 8. oktobra 2020 med 16.30 in 19.30 uro v prostorih Ljudske univerze Celje.

Prijave zbiramo do petka, 2. 10. 2020 na spin@invel.si.

Za več informacij pokliči 064 250 056

Vljudno vabljeni.

Sandra iz ekipe SPIN

Spremljate na FB profilu @SPINusposabljanja.

Leave a Comment