Uspešno zaključen tečaj Word osnovni za starejše udeležence

Starejši se učijo digitalnih veščin: uspešno zaključen tečaj Word Osnovni! V okviru projekta KOMPTENCE 2023-2029 smo izvedli 40-urni tečaj Word Osnovni, namenjen starejšim aktivnim udeležencem. Tečaj je bil zasnovan tako, da so se udeleženci spoznali s programom Word in osvojili osnovna znanja za samostojno delo.

V sklopu projekta KOMPETENCE 2023-2029 smo v februarju in marcu 2024 izvedli 40-urni tečaj Word osnovni, namenjen starejšim aktivnim udeležencem. Tečaj je bil zasnovan tako, da so se udeleženci spoznali s programom Word in osvojili osnovna znanja za samostojno delo.

Udeleženka tečaja Word osnovni osvaja veščine dela s programom.

 

Na tečaju so se udeleženci spoznali s programom Word in se naučili osnovnih veščin dela z njim, kot so:

  • – Ustvarjanje in urejanje dokumentov.
  • – Vstavljanje besedila, slik in tabel.
  • – Oblikovanje besedila.
  • – Shranjevanje in tiskanje dokumentov.

Tečaj je potekal v sproščenem in prijetnem vzdušju, kjer so imeli udeleženci veliko možnosti za vprašanja in vaje.

Udeleženci so bili z tečajem zelo zadovoljni in so izrazili veliko mnenj o njegovi koristnosti. Nekateri so povedali, da so se na tečaju naučili veliko novih stvari, drugi pa so bili hvaležni za potrpežljivost in strokovnost predavateljice.

Izvajalci tečaja smo ponosni na uspeh tečaja in se veselimo sodelovanja s starejšimi udeleženci tudi v prihodnosti.

Tečaj Word osnovni je bil odlična priložnost za starejše aktivne udeležence, da so se naučili osnov dela s programom Word. Tečaj je bil uspešen zaradi sproščenega vzdušja, koristnih vsebin in strokovnega predavatelja.