Odkrivanje potenciala umetne inteligence v Canvi

Na današnjem srečanju e-usposabljanja Uporaba umetne inteligence (AI) v poslovni praksi, ki se izvaja pod okriljem projekta Kompetence 2023-2029, smo preizkušali svet umetne inteligence (AI), ki je vgrajen v orodje Canva.

Naša skupina udeležencev je imela privilegij z mag. Sandro Bera preizkusiti AI v praksi z uporabo platforme Canva, in rezultati so bili osupljivi.

Canva, ki je že sama po sebi zmagovalna platforma za oblikovanje, postaja še bolj vznemirljiva z integracijo AI. Medtem ko smo raziskovali možnosti, ki jih ponuja AI, smo odkrili številne načine, kako lahko AI v Canvi pripomore k izboljšanju našega oblikovanja in učinkovitosti. Med najbolj izstopajočimi funkcijami, ki smo jih preizkusili, je bila funkcija ustvarjanja vsebin z uporabo Canvinega AI ustvarjalca vsebin “Magic Write” in opcija “Pretvori”, s katero smo s pomočjo AI tekst v hipu spremenili v predstavitev. 

Generiranje različnih vsebin z uporabo Canvinih AI orodij je preprosta.  Seznanili smo se tudi z algoritmi za prilagajanje barv in stilov, ki so pripomogli k hitremu in doslednemu ustvarjanju vizualno privlačnih vsebin.  

Za več informacij o naših doživetjih in o tem, kako lahko tudi vi izkoristite moč AI v Canvi, nas kontaktirajte ali obiščite našo spletno stran.