Slovenski jezik za zaposlene tujce

Slovenski jezik za zaposlene tujce je namenjen podjetjem, ki na novo zaposlujejo tujce. Z udeležbo na prilagojenih tečajih se tujci naučijo slovenščine za potrebe dela in življenja v Sloveniji.

Zaposlovanje tujcev v Sloveniji je v nekaterih podjetjih že utečena praksa, saj na slovenskem trgu dela ne dobijo kadra, ki ga potrebujejo za nemoten potek dela. Večina tujcev, ki se zaposli v Sloveniji še nima znanja slovenskega jezika, kar pa zna biti ovira v delovnem procesu.

Za podjetja

V podjetju Invel, d.o.o. organiziramo tečaje Slovenskega jezika za zaposlene tujce glede na potrebe podjetja. Tečaji lahko potekajo v naših prostorih v Velenju ali v prostorih na lokaciji podjetja. Prilagodljivi smo glede terminov in izbire dneva v tednu. Vsebine tečaja se prilagodijo potrebam skupine (vsakodnevno sporazumevanje, varnost pri delu, poslovni jezik ipd.).

Imate tudi v vašem podjetju zaposlene tujce in si želite, da se naučijo slovenskega jezika? Kontaktirajte nas, da skupaj poiščemo možnosti in ustrezne rešitve glede na vaše potrebe.