Excel guruji: pet uspešnih 30-urnih e-usposabljanj zaključenih!

November je bil mesec odličnih dosežkov in izjemnega učenja! Z veseljem sporočamo, da smo zaključili že peto 30-urno usposabljanje Excel – napredni nivo, ki je potekalo v e-izvedbi s strokovnjakinjo in navdušenko nad Excelom mag. Sandro Bera. S skupino motiviranih udeležencev iz celotne Slovenije smo se podali v svet številk, formul in analiz, delili izkušnje ter ustvarjali odlično vzdušje, kljub virtualnemu okolju.

To usposabljanje ni le pridobivanje novih znanj, temveč prava pustolovščina, ki jo soustvarjamo vsi udeleženci. Skupaj smo premagovali izzive, reševali kompleksne naloge in odkrivali skrite poti do učinkovitejše rabe Excela. Vsak udeleženec je bil pomemben del te poti, prispeval je svoj pogled, izkušnje in kreativnost, kar je pripomoglo k bogatemu izmenjevanju znanj.

Vizualizacija v Excelu je postala naša skupna točka, na kateri gradimo mostove med različnimi področji in strokami. Kljub fizični oddaljenosti smo ustvarili skupnost, ki si deli skupne cilje in navdušenje nad osvajanjem novih spretnosti. To izjemno povezanost med udeleženci bomo zagotovo ohranili tudi po zaključku tega usposabljanja.

Ob zaključku petega izobraževalnega cikla se že veselimo nove izvedbe, ki bo potekala v mesecu decembru 2023. Pripravljamo nove izzive, še naprednejše vsebine ter širjenje obzorij z uporabo Excela. Prepričani smo, da nas čaka novo navdihujoče poglavje, polno odkrivanja skrivnosti Excelovega sveta in rasti tako strokovno kot osebno.

Hvala vsem udeležencem za njihov trud, predanost in strast do učenja. Skupaj smo dokazali, da je znanje najmočnejše orodje, in komaj čakamo, da ga skupaj znova izkusimo v mesecu decembru z novo skupino udeležencev. 

Veselimo se srečanja z vami na naslednjem e-usposabljanju!