Izboljšajte svoje digitalne veščine s projektom “Dig-IT!”

Digitalna pismenost ni več le luksuz, temveč ključna veščina v sodobnem svetu. Zato z veseljem predstavljamo projekt “Dig-IT!” – Digitalne veščine za odrasle. Vsi, ki ste prebivalci Republike Slovenije in ste stari 30 let in več imate priložnost, da okrepite svoje digitalne kompetence. 💡

🚀 Kaj vam projekt “Dig-IT!” ponuja?

Projekt “Dig-IT!” omogoča usposabljanja za odrasle na petih ključnih področjih:

  1. Informacijska in podatkovna pismenost: Naučili se boste, kako učinkovito iskati, ocenjevati in uporabljati informacije.
  2. Komunikacija in sodelovanje: Spodbujali bomo veščine komuniciranja prek digitalnih orodij, ki so ključne v sodobnem svetu.
  3. Ustvarjanje digitalnih vsebin: Osvojili boste osnovno oblikovanje in uporabo naprednih tehnologij za ustvarjanje vsebin.
  4. Varnost: Varovanje osebnih podatkov in etična uporaba digitalnih orodij bosta v ospredju, da zagotovimo varno digitalno okolje.
  5. Reševanje problemov in načrtovanje kariere: Spodbujali bomo razvoj kritičnega razmišljanja in načrtovanje kariere, še posebej na področju digitalnih tehnologij.

▶️ Več o projektu >>>TUKAJ.

🔀 Projekt “Dig-IT!” je rezultat konzorcija partnerjev, ki vključuje Društvo NovusSavinjsko-Šaleško gospodarsko zbornicoInštitut za mladinsko politiko in INVEL Inkubator za razvoj podjetništva.

🎉 Ta projekt finančno podpira Ministrstvo za digitalno preobrazbo.

Nimate več izgovorov, da ne izboljšate svojih digitalnih veščin! Pridružite se projektu “Dig-IT!” in se podajte na pot k digitalni prihodnosti. 💻🌟

#digit #DigitalneKompetence #Usposabljanje