Uspešno zaključen tečaj angleščine B1-B2!

Širimo obzorja: Uspešno zaključen tečaj angleščine B1-B2 v lokalnem podjetju! Namenjen je bil zaposlenim, ki želijo izboljšati svoje angleške komunikacijske veščine in tako napredovati v svojih kariernih priložnostih.

V okviru neformalnega izobraževalnega programa za odrasle, ki se izvaja v sklopu projekta KOMPTENCE 2023-2029, smo v preteklih dveh mesecih uspešno izvedli 40-urni Nadaljevalni tečaj angleščine B1-B2. Tečaj je bil namenjen zaposlenim v lokalnem podjetju, ki želijo izboljšati svoje znanje angleščine in s tem svoje komunikacijske veščine ter karierne možnosti.

 

Učenje angleščine v sproščenem vzdušju.

 

Udeleženci tečaja so se na 10 srečanjih spoznali s temelji angleške komunikacije, od osnovnih pozdravov in predstavitev do pogovornih fraz in izrazov. Veliko so vadili govorjenje v parih in skupinah, s pomočjo dialogov in iger vlog pa so utrjevali svoje znanje. Prav tako so se spoznali z različnimi tehnikami slušnega razumevanja in krepili besedišče ter slovnico.

Na zadnjem srečanju so tečajniki prejeli potrdila o opravljenem tečaju. Ponosni smo na njihov napredek in jim želimo veliko uspeha pri nadaljnjem učenju angleščine.

Zakaj se udeležiti tečaja?

Tečaj angleščine B1-B2 je odlična priložnost za vse, ki želijo:

  • – Izboljšati svoje govorne in pisne veščine angleščine.
  • – Razširiti besedišče in slovnično znanje.
  • – Se naučiti uporabljati angleščino v vsakdanjih situacijah.
  • – Povečati svojo samozavest pri govorjenju angleško.
  • – Spoznati nove ljudi in se družiti z njimi.

Vas zanima več?

Če vas zanima tečaj angleščine B1-B2, nas kontaktirajte za več informacij. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.