SPIN usposabljanja za zaposlene v podjetju Cimos d.d., Vuzenica

Septembra 2021 se je del zaposlenih podjetja Cimos d.d., avtomobilska industrija Vuzenica vključil v Projekt SPIN, ki jim je omogočil dostop do brezplačnih usposabljanj za pridobivanje mehkih kompetenc prihodnosti.

Svetovna kriza v avtomobilski industriji je pustila posledice tudi v podjetju Cimos d.d., avtomobilska industrija Vuzenica. Zaposleni nujno potrebujejo dodatna znanja in kompetence z namenom povečanja zaposljivosti na trgu dela.

 

Del zaposlenih se je septembra 2021 odločil za vključitev v Projekt SPIN, ki jim z izvajanjem programa »Vključevanje oseb, ki so pred izgubo zaposlitve, v ukrepe na trgu dela« omogoča proaktiven razvoj kariere in pridobivanje kompetenc za povečanje zaposljivosti na trgu dela.

Utrinek iz uvodnih aktivnosti Razvoja kariere v podjetju Cimos d.d., avtomobilska industrija Vuzenica

Zaposleni, ki so se vključili v nadaljnja SPIN usposabljanja, so skozi delavnico in številne praktične primere nadgrajevali mehke kompetence prihodnosti (komunikacijo, mehke veščine dela z ljudmi, upravljanje z ljudmi/časom, spodbujanje timske kulture idr.).

SPIN usposabljanje za razvijanje mehkih kompetenc prihodnosti v podjetju Cimos d.d., avtomobilska industrija Vuzenica, foto: Invel, d.o.o

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in je za vse vključene osebe popolnoma brezplačen.