Poletni StartUp

Morda je ravno poletje pravi čas za poletni StartUp. Dovolite svoji kreativnosti, da pride na površje in pričnite z razvijanjem poslovne ideje. Lahko, da bo ravno ta prišla do realizacije in svojega deleža na trgu.

Poletje je čas, ko se kdaj pa kdaj prepustimo kreativnosti in ustvarjalnosti. Če se pri tem ujamete, da vam na misel pride kakšna poslovna ideja, za katero verjamete, da bi lahko uspela, se ne ustavljajte. Zapišite jo in se ji posvetite. V praksi se je pokazalo, da imajo nekateri posamezniki obilico zanimivih poslovnih idej, ki pa jih žal nikoli ne razvijejo in pripeljejo do realizacije, saj je za to potrebno veliko več kot razmislek. Posvetiti se je potrebno njenem razvoju, »vklopiti« dodatno kreativnost in inovativnost, da bi jo lahko pripeljali do realizacije, jo preveriti s Canvas modelom in nenazadnje poznati učinkovite taktike zagonskega trženja, da naša ideja pride do svojega deleža na trgu.

O vsem tem bomo govorili na SPIN e-usposabljanju “Poletni StartUp”, ki ga bom za vas izvedla mag. Sandra Bera, strokovna sodelavka v podjetju Invel, d.o.o. s praktičnimi StartUp izkušnjami

  • Vsebina: razvoj poslovne ideje, kreativnost in inovativnost, Canvas poslovni model, strategije zagonskega trženja
  • Kdaj? ponedeljek, 14. 6. 2021 in torek, 15. 6. 2021 od 13.00 do 16.00
  • Kje? online izvedba > MS Teams
  • Koliko? Brezplačno 🙂
  • Prijave? Ja, obvezne, na ta mail >spin@invel.si  do ponedeljka, 14. 6. 2021 do 11.00 ure.

Poti do znanja in kompetenc so s SPIN-om preprosta.

Sledite nam na FB strani @SPINusposabljanja ali kar sami preverite nabor SPIN usposabljanj na www.invel.si/usposabljanja, ki se stalno dopolnjuje glede na zaznane potrebe zaposlenih.

Za vas pripravila: mag. Sandra Bera iz Ekipe SPIN