Pogled v prihodnost izobraževanja: usposabljanje za uporabo AI in VR v šolah

V tem mesecu smo v okviru profesionalnega usposabljanja strokovnih delavcev VIZ zaključili atraktiven program z naslovom “Uporaba umetne inteligence in virtualne resničnosti v šolah”. Odkrivali smo nove horizonte izobraževanja, kjer se tehnološki napredek srečuje z učiteljsko strastjo za inovacije.

🎓 Program ni bil le motivacijski, temveč je udeležencem nudil konkretna orodja za vključevanje umetne inteligence (AI) in virtualne resničnosti (VR) v njihovo vsakodnevno delo v učilnicah. Online format usposabljanja je omogočil globoko raziskovanje virtualnih svetov, medtem ko je hibridno srečanje postreglo z nepozabno izkušnjo, ko so udeleženci sami preizkusili VR očala.

💡 Program je le del naše vizije prihodnosti izobraževanja, kjer se tehnologija in pedagogika združujeta za ustvarjanje naprednih in vključujočih učnih okolij. Hvala vsem udeležencem, ker skupaj ustvarjamo pot do sodobnega in inovativnega izobraževanja! 

🌈 Drugo srečanje je dodalo dimenzijo praktične izkušnje, saj so udeleženci odkrivali različne priložnosti, ki jih prinašajo VR očala za delo v učilnici. Slika kaže, kako lahko tehnologija obogati izobraževalni proces.

“V izobraževanju se odpirajo vrata neomejenim možnostim, ko povežemo moč človeškega znanja z neskončnimi potenciali umetne inteligence in virtualne resničnosti. Vsak trenutek učenja postane priložnost za odkrivanje novih svetov in oblikovanje prihodnosti, kjer tehnologija služi kot most do znanja.” 

Spremljajte nas na invel.siFB Invel in LinkedIn Invel profilu in si izberite usposabljanje po svoji meri.

#InovacijeVIZobraževanju #AIvSoli #VRizkucajnica #UčenjeNoveGeneracije