Osnovna opravila z MS Office programi za lažje delo

V kolikor ste še med posamezniki, ki se “lovijo” pri osnovah dela z računalnikom, vas vabimo, da se nam pridružite v e-tečaju, kjer vas bomo v 20 urah usposobili za samostojno izvajanje osnovnih opravil v najbolj pogostih MS Office programih. Spoznali bomo paleto programov Word, Excel, PowerPoint in Outlook. Po končanem tečaju boste samozavestno opravili z urejanjem dokumentov v Wordu, pripravo tabel in grafov v Excelu, izdelavo PowerPoint prezentacije in ustrezno strukturirano e-pošto v Outlooku ter vsemi priponkami 🙂

O vsem tem bomo govorili na SPIN e-“TEČAJU MS OFFICE – ZAČETNI”

Vsebina:

WORD: priprava dokumentov in dopisov; vstavljanje slik, tabel in grafikonov; delo s slogi; shranjevanje v PDF; pošiljanje dokumentov v Otlook.

EXCEL: priprava tabele, osnovni izračuni s formulami in funkcijami; kopiranje, urejanje in filtriranje podatkov; delo s podatki; oblikovanje tabel in grafikonov.

POWER POINT: priprava predstavitve; urejanje teme, barv in slogov; diaprojekcija; prehodi med diapozitivi; osnovne animacije.

OUTLOOK: Nastavitve e-poštnega naslova; priprava, branje in pošiljanje e-pošte; urejanje podpisa; delo s priponkami; urejanje opravil.

Kdaj? v času od 27. 7. 2021 do 12. 8. 2021 med 16.00 in 19.00 uro; Datumi srečanj: 27. 7. 2021, 29. 7. 2021, 5. 8. 2021, 10. 8. 2021 in 12. 8. 2021.

Kje? online izvedba > MS Teams

Koliko? Brezplačno 🙂

Prijave? Ja, obvezne, na ta mail >spin@invel.si  do ponedeljka, 26. 7. 2021 do 11.00 ure.

Poti do znanja in kompetenc so s SPIN-om preprosta.

Sledite nam na FB strani @SPINusposabljanja ali kar sami preverite nabor SPIN usposabljanj na www.invel.si/usposabljanja, ki se stalno dopolnjuje glede na zaznane potrebe zaposlenih.

Za vas pripravila: mag. Sandra Bera iz Ekipe SPIN