Izvedena SPIN usposabljanja za večjo zaposljivost – avgust 2021

V mesecu avgustu 2021 smo v sklopu projekta SPIN (vzhodna kohezijska regija) izvedli številne aktivnosti, ki zaposlenim, katerih zaposlitev je ogrožena, omogočajo pridobivanje dodatnih zanj in kompetenc za večjo zaposljivost na trgu dela. Zaključili smo 6 različnih usposabljanj.

Projekt SPIN (vzhodna kohezijska regija), ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada osebam, ki so vključene BREZPLAČNO omogoča dva sklopa aktivnosti, in sicer Razvoj kariere in Razvoj kompetenc. V slednjem so osebe deležne do 100 ur brezplačnih usposabljanj za potrebe razvoja kompetenc in večjo zaposljivost na trgu dela.

Avgusta 2021 smo v okviru sklopa Razvoj kariere izvedli 3 informativne in 3 motivacijske delavnice. V okviru sklopa Razvoj kompetenc smo zaključili 6 različnih usposabljanj, tokrat vsa v izvedbi vodilnega partnerja projekta Invel d.o.o.. Zaključena so bila usposabljanja s področja komunikacijskih (Sodobni poslovni bonton), računalniških (napredni tečaj MS Excela, začetni tečaj MS Office programov in tečaj Photoshopa) in delovno-procesnih vsebin (Komuniciram kot vodja, Vodja kot zgled). Skupaj smo v času trajanja projekta izvedli že 44.104 ur usposabljanj.

Izvajanje projektnih aktivnosti je bilo tudi v mesecu avgustu 2021 skladno s trenutno veljavnimi pogoji, povezanimi z namenom preprečevanja širjenja okužb. 

Trenuten nabor in aktualna SPIN usposabljanja si lahko pogledate >TUKAJ ali nam sledite na FB profilu @SPINusposabljanja

 

Pripravila: mag. Sandra Bera iz Ekipe SPIN

 

 

Utrinek iz e-usposabljanja MS Office – začetni, avgust 2021