Odobrena brezplačna e-usposabljanja SPIN za čas trajanja epidemije korona virusa

Konec aprila 2020 je SPIN dobil zeleno luč za izvajanje e-usposabljanj v času trajanja koronavirusa. 

Zaradi uradno razglašene epidemije koronavirusa COVID-19 in priporočil pristojnih oblasti smo v mesecu marcu 2020 ustavili in preklicali izvedbo 23 usposabljanj, od tega kar 13 takšnih, ki bi se zaključila v mesecu marcu 2020. Pod posebnimi pogoji so se izvajale le posamične individualne obravnave. Vsled temu smo skrbnike projekta SPIN prosili za izredno odobritev izvajanja aktivnosti na daljavo in 30. 4. 2020 le dobili odobreno izvedbo e-usposabljanj v okviru JR SPIN za čas trajanja korona virusa.  

Prva e-usposabljanja bomo izvajali za udeležence nekaterih jezikovnih usposabljanj, ki so bili zaradi izrednih razmer preklicani. Zaključilil bomo osnovni tečaj ruščine, osnovni tečaj angleščine in nadaljevalni tečaj nemščine ter nekatera usposabljanja za razvoj mehkih kompetenc. Zbiramo pa že prijave za nova #spin usposabljanja, ki bodo potekala tako v online obliki kot fizični (ob upoštevanju varnostnih ukrepov) s predvidenim pričetkom v mesecu maju 2020.

Na usposabljanja se lahko prijavite do PETKA 8. 5. 2020. Prijave zbiramo na mail naslovu: diana.tasler@invel.si
Zaradi zagotavljanja varnosti bo število mest omejeno in bodo prednost imeli tisti udeleženci programa SPIN, ki se prvi prijavijo.
Pripravila: mag. Sandra Bera iz ekipe SPIN