Izvedena SPIN usposabljanja za večjo zaposljivost – december 2021

SPIN usposabljanja so v mesecu decembru 2021 presegla mejnik 60.000 opravljenih ur usposabljanj od začetka trajanja projekta.

Projekt SPIN (vzhodna kohezijska regija), ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada osebam, ki so vključene BREZPLAČNO omogoča pridobivanje dodatnih zanj in kompetenc za večjo zaposljivost na trgu dela. 

Decembra 2021 je vodilni partner Invel, d.o.o. zaključil 6 usposabljanj, med katerimi so prevladovala jezikovna (nadaljevalna angleščina, nadaljevalni tečaj italijanščine) in računalniška usposabljanja (nadaljevalni tečaj MS Excel). Izvedeno je bilo tudi usposabljanje s področja komunikacije in podjetništva.

Projektni partner Društvo NOVUS je v tem mesecu zaključil 4 usposabljanja SPIN akademije. Pri projektnem partnerju Racio razvoj HR&M Consulting d.o.o. pa so zaključili 7 usposabljanj s področja komunikacije, odličnosti, mentorstva in voditeljstva.

Izvajanje projektnih aktivnosti je tudi v mesecu decembru 2021 potekalo pod trenutno veljavnimi pogoji, povezanimi z namenom preprečevanja širjenja okužb. Usposabljanja so potekala tako v fizični, kot e-obliki. Skupaj smo v času trajanja projekta opravili že 61.851 ur usposabljanj

Trenuten nabor in aktualna SPIN usposabljanja si lahko pogledate >TUKAJ ali nam sledite na FB profilu @SPINusposabljanja

 

Pripravila: mag. Sandra Bera iz Ekipe SPIN