Povečajte svoj strokovni potencial v vzgoji in izobraževanju z našimi atraktivnimi programi profesionalnega usposabljanja!

Pozdravljeni! Predstavljamo vam naš izjemen nabor Programov profesionalnega usposabljanja za zaposlene v vzgoji in izobraževanju za prihajajoče šolsko leto 2023/24

Vabimo vas, da se pridružite naši skupnosti učiteljev, vzgojiteljev in drugih strokovnjakov, ki si želijo nadgraditi svoje znanje, razviti nove veščine in odkriti inovativne pristope v pedagogiki.

Naša strast je izboljšati vzgojno-izobraževalni sistem skupaj s fantastičnimi posamezniki, kot ste vi. Z našimi programi profesionalnega usposabljanja se boste podali na nepozabno izobraževalno potovanje, kjer boste pridobili dragocene vpoglede, razvili svoje strokovno znanje in okrepili svojo kariero v vzgoji in izobraževanju.

Naši programi so zasnovani tako, da se prilagajajo vašemu delovnemu urniku. Ponujamo vam fleksibilnost, da se učite v svojem tempu, kjerkoli že ste. Izkušeni predavateljici vama bodo nudili podporo na vsakem koraku, da boste kar najbolje izkoristili svoje učenje.

Pridružite se naši skupnosti strastnih pedagogov, ki si prizadevajo za spodbujanje kreativnosti, inovacij in razvoja učencev. Skupaj lahko naredimo resnično razliko v življenju mladih ljudi!

Poglejte naš promocijski video, da dobite vpogled v to, kaj vam ponujamo, in se prijavite na naš program profesionalnega usposabljanja še danes. Skupaj bomo oblikovali svetlo prihodnost za vzgojo in izobraževanje!

#UstvarimoPrihodnost #ProfesionalnoUsposabljanje #VzgojaInIzobraževanje #Invel

P.S. Delite ta video s kolegi in prijatelji, ki bi jim bil naš program koristen!