Podjetno v jesen s Podjetniško delavnico

Razmišljate o svoji podjetniški poti, pa ne veste kje začeti? Če je odgovor pritrdilen vas vabimo, da skupaj z nami vstopite v svet podjetništva. Na 30-urni podjetniški delavnici, ki bo potekala od 19. 9. 2022 do 23. 9. 2022 v Velenju z mag. Sandro Bera, boste spoznali kako razviti uspešno poslovno idejo, na kaj morate biti pozorni pri registraciji podjetja, kako analizirati trg in konkurenco, ter še veliko več. 

Delavnica je razdeljena na tri module:

Modul 1: Osnove podjetništva

V prvem modulu bodoči podjetnik dobi vpogled v prednosti in nevarnosti podjetništva, preveri kompatibilnost z lastnostmi uspešnega podjetnika, spozna temeljne funkcije podjetnika in najpogostejše napake podjetnikov začetnikov, pogoje za registracijo, možne oblike zaposlitve in statusne oblike subjektov ter razlike med njimi.  

Modul 2: Trženje

Vsebine drugega modula vas popeljejo v svet trženja, kjer odkrijete moč komunikacije z raznimi strankami preko različnih kanalov, z uporabo različnih metod in tehnik.

Modul 3: Poslovni načrt

Zadnji modul je namenjen oblikovanju poslovne ideje, spoznavanju elementov poslovnega načrta, s poudarkom na raziskavi in analizi trga in trženju. Vsebina delavnice je prilagojena dejanskim potrebam podjetnikov začetnikov in je obogatena s primeri iz prakse.

Vsi udeleženci prejmejo praktična gradiva, ki so dobra popotnica za zagon podjetništva tudi po zaključku delavnice.

Trajanje: 30 ur v strnjeni obliki (od 9.00 do 13:00 ure).

Lokacija izvedbe: INVEL, d.o.o., Trg mladosti 6, 3320 Velenje.

Cena: 168 €+ DDV.

Svojo prijavo pošljite na naslov: diana.tasler@invel.si

Več o sami delavnici si lahko preberete >TUKAJ.