Izvedena SPIN usposabljanja za večjo zaposljivost – november 2021

V mesecu novembru 2021 smo v sklopu projekta SPIN (vzhodna kohezijska regija) izvedli aktivnosti, ki zaposlenim, katerih zaposlitev je ogrožena, omogočajo pridobivanje dodatnih zanj in kompetenc za večjo zaposljivost na trgu dela. Zaključili smo 26 različnih usposabljanj.

Projekt SPIN (vzhodna kohezijska regija), ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada osebam, ki so vključene BREZPLAČNO omogoča dva sklopa aktivnosti, in sicer Razvoj kariere in Razvoj kompetenc. V slednjem so osebe deležne do 100 ur brezplačnih usposabljanj za potrebe razvoja kompetenc in večjo zaposljivost na trgu dela.

Novembra 2021 smo v okviru sklopa Razvoj kariere izvedli dve informativni in dve motivacijski delavnici za presežne delavce podjetja Dani AFC d.o.o. iz Slovenj Gradca. V okviru sklopa Razvoj kompetenc smo zaključili 26 različnih usposabljanj. Vodilni partner Invel, d.o.o. je zaključil 11 usposabljanj. Med temi so prevladovala jezikovna usposabljanja (začetni tečaj nemščine, poslovna angleščina, začetna in nadaljevalna angleščina, nadaljevalni tečaj italijanščine), usposabljanja s področja komunikacije in delovnih procesov ter računalniška usposabljanja (začetni in nadaljevalni tečaj MS Excel). Projektni partner Društvo NOVUS je v tem mesecu zaključil štiri usposabljanja, tokrat začetne in nadaljevalne tečaje slovenščine. Pri projektnem partnerju Racio razvoj HR&M Consulting d.o.o. pa so zaključili 11 usposabljanj s področja komunikacije, odličnosti in voditeljstva.

Izvajanje projektnih aktivnosti je tudi v mesecu novembru 2021 potekalo pod trenutno veljavnimi pogoji, povezanimi z namenom preprečevanja širjenja okužb.

Trenuten nabor in aktualna SPIN usposabljanja si lahko pogledate >TUKAJ ali nam sledite na FB profilu @SPINusposabljanja

Pripravila: mag. Sandra Bera iz Ekipe SPIN

Usposabljanje MS Excel napredni, november 2021
X