Spletna usposabljanja programov APZ kmalu v teku

Ste prijavljeni v evidenco brezposelnih na Zavodu RS za zaposlovanje (v nadaljevanju ZRSZ) in ste se želeli izobraževati na e-način, pa to žal ni bilo možno? Sedaj je. V poletnih mesecih je ZRSZ dodal v nabor nov sklop programov aktivne politike zaposlovanja (v nadaljevanju APZ), ki se bodo izvajala kot spletna usposabljanja. S 7. 10. 2022 je tudi podjetje INVEL, d.o.o., vpisano v register zunanjih izvajalcev aktivnosti programov APZ za izvajanje nekaterih spletnih usposabljanj programa »Neformalno izobraževanje in usposabljanje« (e-NIU) na območju celotne Slovenije. 

Seznam spletnih usposabljanj

Objavljamo seznam spletnih usposabljanj, ki se bodo v prihodnem obdobju izvajala na območju celotne Slovenije:

  • 0231/1/E / Angleški jezik – ravni A1 – C2 (e-izvedba),
  • 0231/2/E / Nemški jezik – ravni A1 – C2 (e-izvedba),
  • 0413/1/E / Podjetniška delavnica (osnove podjetništva, trženje, poslovni načrt) (e-izvedba),
  • 0413/2/E / Uspešna prijava in izvedba projekta (e-izvedba),
  • 0611/2/E / Osnove spletnega komuniciranja in informacijske varnosti (e-izvedba),
  • 0611/4/E / Excel – osnovni tečaj (e-izvedba) in
  • 0611/5/E / Excel – napredni nivo (e-izvedba).

Komu so spletna usposabljanja namenjena?

Spletna usposabljanja programa »Neformalno izobraževanje in usposabljanje« (e-NIU) so uvrščena med aktivnosti programa APZ in so namenjena brezposelnim osebam in drugim iskalcem zaposlitve, za njihov nadaljnji osebnostni razvoj, z namenom večanja zaposlitvenih možnosti s pridobitvijo novega znanja in kompetenc za vstop na trg dela ter uspešen razvoj kariere.

Kako se vključiti?

V kolikor ste prijavljeni v evidenci ZRSZ in bi se želeli udeležiti izbranega spletnega usposabljanja se obrnite na svojega svetovalca ZRSZ in preverite možnosti vključitve. Za dodatne informacije vam je na voljo vodja/organizator izobraževanj mag. Sandra Bera na sandra.bera@invel.si.