Image

KLJUČNI PODATKI


Kategorija: kariera in podjetništvo

Način izvedbe: na lokaciji, preko spleta

Trajanje: po dogovoru


KONTAKTNI PODATKI

Diana Tašler

tel: 041 666 939 el. pošta: diana.tasler@invel.si

pošljite sporočilo:

diana.tasler@invel.si

IZVEDBA PO NAROČILU


Če želite, da organiziramo izvedbo posebej za vaš organ, pošljite povpraševanje.Zaposlitvena akademija

Namen usposabljanja je prepoznavanje prednosti in krepitev kompetenc za iskanje nove zaposlitve na trgu dela v okviru standardnih in alternativnih oblik zaposlovanja.

Vsebina:

  • RAZVOJ KARIERE – Pridobivanje splošnih kompetenc za nadgradnjo kariere in učinkovit nastop na trgu dela (učinkovit nastop na trgu dela, trg dela in sodobni viri informacij, informacije o delodajalcih in delovnopravnih razmerjih, primeri dobre prakse na novi karierni poti).
  • UČINKOVITA KOMUNIKACIJA NA TRGU DELA – Pridobivanje splošnih kompetenc za učinkovito komunikacijo na trgu dela (poslovna komunikacija in poslovni bonton, učinkovita pisna komunikacija z delodajalci, kreativni življenjepis in spremno pismo, trening zaposlitvenega razgovora, izboljšanje nastopa na zaposlitvenem razgovoru).
  • PODJETNIŠTVO – Pridobivanje splošnih in poklicnih kompetenc za učinkovit nastop na trgu dela (osnove podjetništva, podjetniško načrtovanje).
  • DIGITALNE VEŠČINE ZA ISKALCE ZAPOSLITVE – Pridobivanje digitalnih kompetenc za učinkovito komunikacijo na trgu dela (razumevanje in uporaba digitalnih tehnologij, uporaba spletnih socialnih omrežij za promocijo in mreženje, računalniško usposabljanje za iskalce zaposlitve).

 

Vsebinski sklopi in moduli se lahko ustrezno prilagodijo in dopolnijo glede na zaznane potrebe posameznih udeležencev z namenom pridobitve manjkajočih oziroma ustreznih kompetenc za ohranitev oz. prehod na novo delovno mesto.


TERMINI DELAVNIC


Datum

Naslov

Color

Objavljeno