Projekcijsko mapiranje

Image

KLJUČNI PODATKIKONTAKTNI PODATKI

IZVEDBA PO NAROČILU


Če želite, da organiziramo izvedbo posebej za vaš organ, pošljite povpraševanje.

Usposabljanje je primerno za udeležence z osnovnim znanjem uporabe računalniške opreme. Udeleženci bodo spoznavali delovna okolja, procese, strojno in programsko opremo, ki jih uporablja sodobna digitalna kreativna industrija. Simulirali bomo odnose med naročnikom in izvajalcem. 

Izdelava interaktivne instalacije:
1. VSEBINA  ̶ zasnova koncepta   ̶ izdelava multimedijskih vsebin   ̶ kreativnost, uporaba in povezovanje različne programske opreme za izdelavo multimedijskih vsebin.
2. PROGRAMIRANJE   ̶ priprava kodnega programa (Processing), ki bo kot orodje (programski jezik) nadgradilo pripravljen koncept in povezalo vsebino v celoto. Poleg programiranja se bo skupina seznanila s kontrolno ploščo in/ali RFID-sprejemnikom, ki bo kot interaktiven pripomoček pomagal izvajati funkcije pri interaktivnem video mapping-u.
3. INTERAKTIVNI VIDEO MAPPING (končni izdelek)
Video mapping je tehnika projiciranja digitalnih vsebin na fizične objekte, ki niso zgolj ploskev (kot platno). Ta skupina bo poskrbela, da je vsebina projicirana na pred-pripravljeno fizično strukturo. Hkrati pa bo sodelovala s programersko skupino z namenom vzpostavitve interaktivnega vmesnika med uporabnikom in tehnologijo.   

 TERMINI DELAVNIC


marec, 2023


X