anglescina

KLJUČNI PODATKI


Kategorija: jeziki

Način izvedbe: na lokaciji, preko spleta

Trajanje: 20 ur oz. po dogovoru

KONTAKTNI PODATKI

Diana Tašler

tel: 041 666 939 el. pošta: diana.tasler@invel.si

pošljite sporočilo:

diana.tasler@invel.si

IZVEDBA PO NAROČILU


Če želite, da organiziramo izvedbo posebej za vašo organizacijo, pošljite povpraševanje.


Angleški jezik poslovno

Usposabljanje je namenjeno osebam, ki si želijo nadgraditi znanje angleščine za poslovno sporazumevanje.

Program usposabljanja:

  • Osvežitev slovnice (osnove, strukture): Celovita osvežitev osnovnih jezikovnih struktur angleške slovnice, s poudarkom na pravilni uporabi v poslovnem komuniciranju.
  • Poslovna korespondenca (pisma, e-pošta): Usvajanje ključnega besedišča in fraz za pisanje profesionalnih poslovnih pisem, e-pošte in drugih dokumentov.
  • Naročanje blaga (poizvedbe, naročila): Vaje sestavljanja in pošiljanja poizvedb ter naročil blaga v angleškem jeziku.
  • Komunikacija s tujimi sodelavci (sodelovanje, sestanki): Razvoj veščin sporazumevanja s tujimi sodelavci, naročniki, strankami in ponudniki v različnih poslovnih situacijah.
  • Realistične simulacije: Simulacije realnih poslovnih scenarijev za utrjevanje znanja in samozavesti pri komuniciranju v angleškem jeziku.
  • Učinkovita pogajanja: Usvajanje strategij in tehnik za uspešna pogajanja v angleškem jeziku v poslovnem kontekstu.
  • Profesionalno pisanje (e-pošta, poročila): Izboljšanje veščin pisanja poslovnih e-poštnih sporočil, poročil in drugih dokumentov.

 

Cilj usposabljanja: 

Udeležencem zagotoviti znanje in veščine, ki jih potrebujejo za suvereno in samozavestno komuniciranje v različnih poslovnih situacijah. To vključuje osvajanje slovničnih struktur, besedišča in fraz, ki so značilni za poslovno komunikacijo, pa tudi razvoj veščin pisanja poslovnih pisem, e-pošte in drugih dokumentov, pogajanj, sodelovanja s tujimi sodelavci ter predstavitev. Usposabljanje je zasnovano interaktivno in praktično, s poudarkom na vajah in simulacijah realnih poslovnih scenarijev, da se udeleženci kar najbolje pripravijo na izzive poslovnega komuniciranja v angleškem jeziku.

 

Metode dela: predavanja, razprave, vaje v parih in skupinah, simulacije poslovnih situacij, analiza primerov, individualno delo. 

 TERMINI DELAVNIC


Datum

Naslov

Color

Objavljeno