Projekcijsko mapiranje

Image

KLJUČNI PODATKI


 • Projekt

  SPIN

 • Financer

  MDDSZEM, ESS, JŠRIP RS

 • Kategorija

  VIDEOPRODUKCIJA

 • Predpogoj

  ZAPOSLITEV

 • Način izvedbe

  NA LOKACIJI, PREKO SPLETA

 • Trajanje

  Trajanje: 20 šolskih ur, tri srečanja (8 ur + 6 ur + 6 ur)


KONTAKTNI PODATKI

mag. Sandra Bera

tel: 064 250 056 el. pošta: sandra.bera@invel.si

el. pošta

sandra.bera@invel.si

pošljite sporočilo

IZVEDBA PO NAROČILU


Če želite, da organiziramo izvedbo posebej za vaš organ, pošljite povpraševanje.

pošljite povprašanje

Usposabljanje je primerno za udeležence z osnovnim znanjem uporabe računalniške opreme. Udeleženci bodo spoznavali delovna okolja, procese, strojno in programsko opremo, ki jih uporablja sodobna digitalna kreativna industrija. Simulirali bomo odnose med naročnikom in izvajalcem. 

Izvedba: skupinska, od 8 do 20 udeležencev

Trajanje: 20 šolskih ur, tri srečanja (8 ur + 6 ur + 6 ur)

Izdelava interaktivne instalacije:
1. VSEBINA ̶ zasnova koncepta   ̶ izdelava multimedijskih vsebin   ̶ kreativnost, uporaba in povezovanje različne programske opreme za izdelavo multimedijskih vsebin.
2. PROGRAMIRANJE   ̶ priprava kodnega programa (Processing), ki bo kot orodje (programski jezik) nadgradilo pripravljen koncept in povezalo vsebino v celoto. Poleg programiranja se bo skupina seznanila s kontrolno ploščo in/ali RFID-sprejemnikom, ki bo kot interaktiven pripomoček pomagal izvajati funkcije pri interaktivnem video mapping-u.
3. INTERAKTIVNI VIDEO MAPPING (končni izdelek)
Video mapping je tehnika projiciranja digitalnih vsebin na fizične objekte, ki niso zgolj ploskev (kot platno). Ta skupina bo poskrbela, da je vsebina projicirana na predpripravljeno fizično strukturo. Hkrati pa bo sodelovala s programersko skupino z namenom vzpostavitve interaktivnega vmesnika med uporabnikom in tehnologijo.   

Predavatelji: Erik Kapfer, 20 let profesionalnih izkušenj iz filmske industrije | Vzorčno mesto/AZ Ljudska univerza VelenjeTERMINI DELAVNIC


julij, 2022


X