Pisarniška produktivnost

Image

KLJUČNI PODATKI


 • Kategorija

  DELOVNO-PROCESNI SPIN

 • Način izvedbe

  NA LOKACIJI, PREKO SPLETA

 • Trajanje

  po dogovoru


KONTAKTNI PODATKI

Diana Tašler

tel: 041 666 939 el. pošta: diana.tasler@invel.si

pošljite sporočilo:

diana.tasler@invel.si

IZVEDBA PO NAROČILU


Če želite, da organiziramo izvedbo posebej za vaš organ, pošljite povpraševanje.

Nikoli ni dovolj časa, da bi naredili vse, vedno pa je dovolj časa, da naredimo najpomembnejše. Rešitev ni v tem, da naredimo še več v enaki enoti časa, rešitev ni v tem, da naredimo še več stvari dobro, ampak je rešitev v tem, da delamo dobro prave stvari in si pri organizaciji in optimizaciji dela pomagamo z digitalno tehnologijo.

Vsebina:

 1. modul: Osebna produktivnost – osnova produktivnega podjetja (štiri razvojne stopnje »upravljanja s časom«, kaj je nujno in kaj je pomembno ter kako se izognemo zasvojenosti z nujnostjo, kako ustvarimo ravnovesje in sinergijo med različnimi delovnimi vlogami, kako postavimo in dosegamo delovne cilje, ki temeljijo na naših načelih in prispevajo k doseganju ciljev našega oddelka in podjetja, kako ohranjamo fokus, ki nam omogoča, da ostajajo najpomembnejše stvari na prvem mestu, kako vedno najdemo čas za najpomembnejše stvari.
 2. modul: Uporaba računalniških programov za večjo produktivnost (uporaba bližnjic na tipkovnici, optimalizacija dela s programi MS Office Word in Excel s spajanjem dokumentov in uporabo vrtilnih tabel, uporaba Outlooka za večjo pisarniško produktivnost).

 TERMINI DELAVNIC


februar, 2024