Image

KLJUČNI PODATKI


Kategorija: marketing

Predpogoj: zaposlitev

Trajanje: po dogovoru


KONTAKTNI PODATKI

Diana Tašler

tel: 041 666 939 el. pošta: diana.tasler@invel.si

pošljite sporočilo:

diana.tasler@invel.si

IZVEDBA PO NAROČILU


Če želite, da organiziramo izvedbo posebej za vaš organ, pošljite povpraševanje.


Akademija digitalnega marketinga

Usposabljanje je namenjeno vsem zaposlenim v marketingu, podjetnikom in znanj željnim oglaševalcem, ki želijo spoznati mnoge trike in metode, s pomočjo katerih se oglašuje v današnji digitalni dobi. Izobraževanja se udeležujejo oglaševalci v podjetjih, podjetniki, ki so se že srečali z marketingom in bi ga optimizirali, ter študenti marketinških smeri. Na izobraževanju bodo spoznali vse najpomembnejše metode in orodja, potrebna za izvedbo uspešne spletne marketinške kampanje. Preko optimizacije konverzij na njihovi strani, vsebinskega marketinga, orodij, s pomočjo katerih bodo zagotovili optimalno uspešnost njihove digitalne kampanje. Uporabniki po končanem izobraževanju prejmejo neomejen dostop do online vsebin.

Vsebina:

Metode in triki: lastna spletna stran, uporabniška izkušnja, on-site in off-site SEO, prodajni lijak (funnel), CPC, CPA, CTR, CVR, koristne povezave, koristna orodja.
⦁ Google Analytics: implementacija, pravice dostopanja, modeli dodeljevanja, poročila v realnem času, analiza uporabnikov, analiza pridobitve, poročila po meri, filtriranje in izvoz.
⦁ Google Ads: implementacija, pravice dostopanja, modeli dodeljevanja, poročila v realnem času, analiza uporabnikov, analiza pridobitve, poročila po meri, filtriranje in izvoz.
⦁ Socialni marketing: implementacija, pravice dostopanja, modeli dodeljevanja, poročila v realnem času, analiza uporabnikov, analiza pridobitve, poročila po meri, filtriranje in izvoz.
⦁ E-mail marketing: implementacija, pravice dostopanja, modeli dodeljevanja, poročila v realnem času, analiza uporabnikov, analiza pridobitve, poročila po meri, filtriranje in izvoz.

 TERMINI DELAVNIC


Datum

Naslov

Color

Objavljeno