Image

KLJUČNI PODATKI


Kategorija: videoprodukcija

Način izvedbe: na lokaciji, preko spleta

Trajanje: po dogovoru


KONTAKTNI PODATKI

Diana Tašler

tel: 041 666 939 el. pošta: diana.tasler@invel.si

pošljite sporočilo

diana.tasler@invel.si

IZVEDBA PO NAROČILU


Če želite, da organiziramo izvedbo posebej za vaš organ, pošljite povpraševanje.


3D-ustvarjanje

Usposabljanje je primerno za udeležence z osnovnim znanjem uporabe računalniške opreme. Sodelovanje nadgrajuje znanja in veščine s področij računalniško generirane grafike, kreativnega razmišljanja, reševanja kompleksnih problemov, design thinking-a, agilnega prototipiranja, timskega dela in prezentiranja. Udeleženci bodo spoznavali delovna okolja, procese, strojno in programsko opremo, ki jih uporablja sodobna digitalna kreativna industrija.

Vsebina:

1. 3D-skeniranje ̶ udeleženci bodo spoznali najnovejšo tehniko 3D-skeniranja manjših objektov in to tehniko uporabili za zajem 3D-modela soudeleženca.

2. 2D-risba v perspektivi ̶ osnove 2D-risanja v Adobe Illustrator programu za vektorsko grafiko. Pripravili bodo skico ali načrt, ki bo služil za referenco pri 3D-modeliranju.

3. 3D-modeliranje̶̶ ̶ na podlagi 2D-skic bodo z osnovnimi tehnikami 3D-modeliranja oblikovali pripomočke, ki jih bodo uporabili v končni animaciji.

4. Animacija ̶ 3D-model skeniranega soudeleženca bodo opremili s pripomočki, ki so jih sami zmodelirali. Človeški figuri bodo določili animacijsko okostje in v knjižnici poiskali načine gibanja za svojega avatarja.

Končni izdelek je animacija.TERMINI DELAVNIC


Datum

Naslov

Color

Objavljeno